top of page

     O nama      

'In every job that must be done there is an element of fun'

                                                                               Mary Poppins

 

Škola Meri Popins NB se nalazi na Novom Beogradu u bloku 23. Meri Popins NB nudi kurseve jezika. Kurseve engleskog jezika organizujemo za sve uzraste, dok se časovi nemačkog prema potrebi odvijaju ili u manjim grupama ili individualno. U našoj školi organizujemo produženi boravak koji uklađujemo sa školskim programom. Nalazimo se u neposrednoj blizini Osnovne škole "Laza Kostić".  

 

Naš moto je poznata izreka iz filma Meri Popins: "Svaki posao koji moraš da uradiš, obavljaj tako da se usput i zabaviš." Tako i mi razmišljamo, pokušavamo da decu naučimo puno, a da se ona pri tom dobro osećaju i da se učeći lepo zabave.

Kursevi jezika i individualni časovi          

Škola Meri Popins nudi kurseve engleskog jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta. Takođe, imamo i kurseve engleskog jezika za odrasle polaznike.

 

Kursevi jezika za decu traju cele školske godine. Do petog razreda osnovne škole časovi traju po četrdeset pet minuta dva puta nedeljno, za decu od petog razreda osnovne škole časovi traju po sat vremena dva puta nedeljno, a za odrasle su kursevi dvosemestralni i nedeljno se održavaju dva dvočasa (dva puta po devedeset minuta). 

Osim kurseva za engleski, takođe imamo i kurseve nemačkog jezika. Kursevi nemačkog jezika prate nastavni školski plan učenja nemačkog jezika.

Osim kurseva, nudimo i individualne časove prema posebnim potrebama učenika ili odraslih. Nudimo individualne časove iz engleskog, nemačkog i matematike. Ukoliko imate neke druge potrebe za privatnim časovima, obratite nam se, a mi ćemo pokušati da organizujemo časove koji su vama potrebni.

 

Produženi boravak               

U našem produženom boravku deca čitaju, pišu domaće zadatke i uče, učestvuju u likovnim i muzičkim radionicama, ali se i igraju, druže i odmaraju.

 

Rad u produženom boravku odvija se prema prilagođenom planu i programu za decu uzrasta od prvog do petog razreda osnovne škole. U toku produženog boravka razvijamo radne navike kod dece, ali se takođe trudimo da im ulepšamo period učenja kroz igru i zabavu.

Sa decom radimo kompletan domaći zadatak. Takođe, radimo i na vaspitanju dece i zajedno sa vama i učiteljima iz škole doprinosimo njihovom normalnom psihofizičkom razvoju i srećnom i veselom odrastanju.

 

Nastavu vodi Suzana Marković, diplomirani filolog sa katedre za anglistiku. Uživa u radu sa decom od najmlađeg uzrasta i vrlo je efikasna u prenošenju znanja. Ume da motiviše decu da rado dolaze na časove.

 

U radu sa odraslima podstiče učenike da što više govore na engleskom da bi se oslobodili i počeli da aktivno upotrebljavaju engleski jezik.

 

bottom of page